Maaien
De LIS Maai APP ondersteunt het complete proces van planning en realisatie. Eenvoudig werk overdragen, geen papier meer, live inzicht in voortgang en altijd het juiste werk gedaan. Het vergeten van een perceel of maaischade horen tot het verleden.  Dit zijn enkele voordelen. Hiernaast is het ook mogelijk om aan te geven waar maaisel is neergelegd, een melding maken en navigeren tussen de percelen.
Afvalinzameling
Of het nu gaat over huis aan huis of opdracht gebaseerde inzameling, de LIS APP is niet meer weg te denken. Op kantoor zijn de routes en opdrachten aan te maken, te plannen en is de voortgang live te monitoren. Ook is er eenvoudig inzicht in de resultaten middels rapportages. Als chauffeur heb je eenvoudig inzicht in het werk wat je gedaan hebt, nog moet doen en kun je opmerkingen toevoegen.
Vegen
Of je nu moet vegen of onkruidbranden, de LIS APP ondersteunt het gehele proces.  Waar moet er geveegd worden? welke kwaliteit is afgesproken? Als werkvoorbereider kun je alle wegen, stoepen of anders invoeren en plannen. Als machinist heb je eenvoudig inzicht in je werkpakket voor vandaag. Ook kun je eenvoudig navigeren naar de volgende locatie en zie je wat je nog moet doen.
Glasbewassing
Inzicht en bewijslast van het moment dat het werk gebeurt is. Dit alles middels een digitale locatie handtekening als bewijs. Nooit meer discussie met je opdrachtgever. Ook kan er efficiënter worden gewerkt door complete digitalisering en inzicht. Geen papieren bonnetjes en afschriften die later in Excel verwerkt worden. 
SCHOONMAAK
Digitalisering van schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer is welke ruimte of gebouw schoongemaakt en door wie? Het complete proces van planning, uren en kilometer registratie en ondersteuning van het schoonmaak proces is ondersteund. Als medewerker kun je ook terugmeldingen doen.
Gladheidsbestreiding
Als overheid of bedrijf wil je zeker weten dat de afgesproken wegen of terreinen gestrooid zijn. Middels de LIS strooiapp kunt u als opdrachtgever actueel inzicht geven in de momenten van strooien.  Hiermee vergemakkelijk je het uitvoerende proces en voorkom je discussie of gedoe achteraf bij een calamiteit.
BOR processen
Naast de bovenstaande processen zijn er nog enkele te noemen die middels de LIS APP kunnen worden afgehandeld. denk hierbij aan:
  • Bomen water geven
  • Putten leegzuigen
  • Onkruid branden
  • Schoonmaken straatmeubilair

Hiermee is LIS dé keten partner als het gaat over BOR processen.