Een goede app en een goed dashboard kan niet zonder een intelligente backend. Deze backend zorgt ervoor dat de app en het dashboard die data collecteren deze data efficiënt kunnen verwerken. Ook zorgt deze ervoor dat de real time en rapportage dashboards slim worden voorzien van de benodigde data om de juiste inzichten te kunnen tonen.

Integratie

Onze producten zijn modulair opgebouwd. Dit betekend dat het complete proces opgesplitst is in verschillende componenten. Elk component is goed in zijn eigen taak en makkelijk te ontsluiten. Deze ontsluiting loopt middels zogenoemde API (Application Programming Interface) koppelingen. 

Dit heeft als voordeel dat wij flexibel zijn in de implementatie. Het kan zijn dat wij alle componenten leveren. Ook kan het zijn dat u al een app of een BI dashboard heeft. Dan kunnen deze app en Dashboards gebruikt worden binnen dit proces. Hiermee zal alleen de intelligente rekeneenheid van ons gebruikt worden.

code
Proces

Hardware

Om volledig flexibel te zijn in schaalbaarheid en een constante kwaliteit te kunnen leveren en garanderen hebben we onze backend volledig bij Amazone Web Services (AWS) gehost.

Wanneer er een piek ontstaat in gebruik schaalt deze automatisch op in CPU en Geheugen zonder dat u als gebruiker hier iets van merkt.

Back-ups van data worden dagelijks veilig gesteld.

Software

De producten bouwen we volledig in eigen beheer. Hiervoor maken we gebruik van verschillende schrijftalen.

Voor de geografie maken we op verschillende plaatsen van ons platform gebruik van Esri basis. Esri is wereldwijd marktleider als het gaat om GIS software. Hier zijn we dan ook Partner van.


Esri partner