Over LIS

We hebben een sterke visie dat we het werk dat mensen in de buitenruimte doen kunnen vergemakkelijken. Dit zijn zowel (post)bezorgers, machinisten van een maaimachine, onderhouds- of zorgmedewerkers. Deze mensen faciliteren we middels een eenvoudige tooling (app) die ze kunnen snappen. Hiermee is zowel het bedrijf geholpen met een digitalisatie, efficiëntie en kwaliteitsslag als ook de medewerker die een lagere administratieve druk heeft. De planner heeft een egen dashboard met het overzicht van alle medewerkers en uit te voeren werkzaamheden. De software van LIS is modulair opgebouwd en is volledig als SaaS oplossing beschikbaar. Dit betekend dat we met enkele basis bouwblokken en een kleine configuratie tot een oplossing kunnen komen. Door dit als SaaS aan te bieden kunnen we onze klanten volledig ontzorgen.

Wat ga je doen

Als Full-Stack developer krijg je tijdens een sprint een functionele vraag die je kunt vertalen naar code. Samen met het team zal deze na revue geïmplementeerd worden. Een van de vragen die er nu vanuit de klanten is om een plantooling toe te voegen. Dit zou een opdracht voor je kunnen zijn om deze, samen met een andere developer, te gaan bouwen. Wanner deze dan gereed is kan deze als nieuw bouwblock worden toegevoegd aan het product portfolio. Onderstaand kort welke talen we nu gebruiken: De app is gebouwd met nativescript en angular. Dashboard is een in Angular gebouwde omgeving en een placeholder voor diverse Esri kaarten. Backend is Arcgis, SQL en .net api gehosted op AWS.

Voorwaarden

Wanneer je bij ons komt werken bieden we je een omgeving waar je veel vrijheid krijgt. Dit in werktijden, locatie en inhoud. Samen met je mede developers kunnen jullie de techniek kiezen die volgens jullie het beste werkt. Ook wanneer en waar je werkt zijn allemaal te bespreken. Wij hebben dan ook de visie dat je elkaar moet kunnen vinden wanneer nodig en verder moet werken wanneer dat het het efficiëntste is. We vragen 24 tot 40 uur tegen een marktconform salaris. Werklocatie is veelal vanuit huis of op locatie in Ede.