Onze app voorziet uw medewerkers van werkinhoudelijke acties. Ook noteert hij de locatie en tijd van een activiteit. Deze data is real-time verbonden met onze intelligente achterkant. Dit stelt u in staat om real-time inzicht te hebben van locatie, activiteit en realisatie.

Voor al onze producten kan gebruik worden gemaakt van dezelfde app. In een specifieke situatie kan de app maatwerk krijgen die enkel bij u van toepassing is om unieke processen te ondersteunen.

Bovenstaand de diverse apps.

 

Onderstaand de versies van de app als download.Gebruik

De app bevat een aantal standaard functionaliteiten zoals identificatie, doorgeven van locatie en digitale registratie.

Identificatie

De app zal als eerste vragen om in te loggen. Deze identificatie kan verbonden worden aan uw interne manier van registratie zoals een Active Directory.

Planning

Om te weten wie waar een activiteit heeft zal de planning worden ingeladen. Hierdoor zal de app in staat zijn om de juiste registratie te kunnen doen.

Locatie

De app maakt gebruik van GPS signalen om te bepalen waar deze zich bevind. Het versturen van deze data zal pas plaats vinden wanneer de gebruiker zijn of haar werk zal starten. Deze data zal real-time naar onze intelligence omgeving worden verstuurd.

poppetje

Digitale registratie

Wanneer u een abonnement hebt op het product “Proof of Activity” zal er de mogelijkheid zijn om digitale registraties te verrichten middels de app.

Wanneer de app in de buurt van de locatie komt waar er een activiteit uitgevoerd dient te worden, zal deze digitale registratie mogelijk worden.

Deze registratie kan zijn het scannen van een product, invullen van een lijst, maken van een foto of het toevoegen van een handtekening.

Devices

De app is gebouwd voor zowel Android als IOS toestellen.

App_overview
Live tracking