Een Dashboard geeft inzicht en stuurinformatie, maar kan ook dienen als data input of als planning. Wij zijn van mening dat een dashboard enkel de informatie moet geven die benodigd is. Dit is dan ook de reden dat we diverse dashboards kennen. Vanuit het klantportaal kan eenvoudig genavigeerd worden naar de diverse dashboards. 

Klantportaal

Vanuit het klantportaal kan eenvoudig genavigeerd worden tussen de diverse dashboards en producten die afgenomen zijn. Ook is hier de mogelijk om user management te voeren voor jezelf of voor het hele bedrijf. De producten openen in een nieuw venster en zijn tegelijkertijd naast elkaar te gebruiken.
Login
Inlog
Klantportaal
dashboard_film
Live monitoring
LIVEDashboard
GPS Route

Configuratie

Elk dashboard is speciaal voor een doel samengesteld. Een dashboard van Data Selection is geoptimaliseerd voor het selecteren en filteren van data. Een dashboard van Proof of Location is geoptimaliseerd om meer als een reporting systeem te opereren. Hiervoor hebben we standaard blokken die we toevoegen aan een dashboard. Elk blok kent diverse configuratie mogelijkheden.

Real time

Onze dashboards verwerken real time data. Hiermee heeft u altijd de laatste inzichten paraat.