Meer dan 50% tijdsbesparing door digitaliseren van werkbonnen en activiteiten registraties! Wanneer uw medewerker op locatie is zal er de mogelijkheid zijn om hier acties uit te voeren en te registreren. Hiermee is er, naast inzicht en bewijslast van de locatie, ook registratie van alle activiteiten.  Dit stelt u in staat om de bestaande fysieke werkbonnen te digitaliseren of bestaande digitale bonnen te voorzien van een locatie bewijslast.
Registratie van activiteiten gebeurt vaak al. Neem het scannen van een pakket of het aftekenen van een activiteit. Deze zijn echter waardeloos als niet een bewijslast van de locatie hier aan verbonden is. Het pakket mag pas gescand worden wanneer het op de juiste geolocatie gebeurt.

Proces

Vanuit de planning zal een medewerker op een locatie een product afleveren of dienst uitvoeren. Deze zal middels “Proof of Location” een bewijslast en timestamp krijgen voor de plan locatie. Wanneer deze medewerker binnen het geofence van deze locatie komt zal er de mogelijkheid zijn om een actie af te tekenen of een pakket te scannen. Bij het binnentreden van dit gebied is er pas de beschikking over deze acties. Hiermee kan voorkomen worden dat acties ergens anders dan op de planlocatie worden uitgevoerd.
vink

Bewijslast

De acties of scans die worden toegevoegd zijn digitale registraties voorzien van timestamp en geolocatie. Met deze data bent u in staat om op een makkelijke manier acties digitaal te registreren die kan dienen als bewijslast.

Van Papier naar Digitaal

In uw proces zitten waarschijnlijk nog veen papieren registraties. Deze registraties zorgen voor veel extra werk en zijn foutgevoelig. Middels onze digitale registratie met plaatsbepaling heeft u een volledig digitaal bewijs van levering of van activiteit. Hiermee verkleint de kans op fouten en gaat de operationele efficentie flink omhoog. Ook zien we bij klanten dat onze producten een concurrentie voordeel leveren.

Waarom kiezen voor LIS

10 redenen om onze digitale producten te gebruiken
  1. Bewijslast inclusief locatie
  2. Vervangt papierwerk
  3. Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  4. Verhoogd operationele efficiëntie
  5. Verhoogd kwaliteit
  6. Verhoogd inzicht en overzicht
  7. Verhoogd klant en medewerker tevredenheid
  8. Verkleint de kans op fouten
  9. Eenvoud in werkwijze
  10. Naadloze integratie

Locatie regsitratie

Live tracking

Download

Onderstaand is de product brochure beschikbaar.

Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden
LIS_PoA_illustratie