U heeft een (onderhoud) contract voor het uitvoeren van werk of het leveren van een dienst. Bij de uitvoering van de werkzaamheden is er niemand die het werk kan aftekenen. Toch ontstaat er een discussie met de opdrachtgever of de dienst wel is uitgevoerd volgens afgesproken contract. Dit bewijs heeft u NIET. Dit bewijs kunnen wij u WEL leveren. Middels geografie registreren we de aanwezigheid van uw medewerker op locatie. Deze medewerker hoeft hiervoor geen handelingen te verrichten. Dit gebeurt volledig automatisch. Hiermee is inzicht gecreëerd en bewijslast vastgelegd van de aanwezigheid op locatie.

Waarom kiezen voor LIS

  1. Bewijslast inclusief locatie
  2. Vervangt papierwerk
  3. Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  4. Verhoogd operationele efficiëntie tot 20%
  5. Verhoogd kwaliteit van 5%
  6. Verhoogd inzicht en overzicht
  7. Verhoogd klant en medewerker tevredenheid tot 15%
  8. Verkleint de kans op fouten
  9. Eenvoud in werkwijze
  10. Naadloze integratie
LIS_PoL_illustratie

Van papier naar digitaal

In uw proces zitten waarschijnlijk nog veel papieren registraties. Deze registraties zorgen voor veel extra werk, zijn dubbel, raken kwijt en zijn foutgevoelig.  Middels onze digitale registratie met plaatsbepaling heeft u volledig digitaal bewijs van de levering of van de activiteit. Hiermee worden fouten voorkomen, raakt de administratie niet meer kwijt, gaat de operationele efficentie flink omhoog en kunt u transparant zijn naar uw klanten. Ook zien we bij klanten dat onze producten een concurrentie voordeel leveren.

Locatie registratie

Live tracking

Download

Onderstaand is de product brochure beschikbaar. 

Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden
API

Intergratie

Onze producten zijn modulair opgebouwd. Dit betekend dat het complete proces opgesplitst is in verschillende componenten. Elk component is goed in zijn eigen taak en makkelijk te ontsluiten. Deze ontsluiting loopt middels zogenoemde API (Application Programming Interface) koppelingen.  Dit heeft als voordeel dat wij flexibel zijn in de implementatie. Het kan zijn dat wij alle componenten leveren. Ook kan het zijn dat u al een app of een BI dashboard heeft. Dan kunnen deze app en Dashboards gebruikt worden binnen dit proces. Hiermee zal alleen de intelligente rekeneenheid van ons gebruikt worden.
LISbvfilm
Hierboven zien we een animatie van 2 vervoersmiddelen die middels gps actuele locaties doorgeven. Ook staan er locaties op de kaart. Dit zijn locaties waar een activiteit uitgevoerd moet worden volgens planning. Deze locaties starten rood en worden groen wanneer de betreffende medewerker bij de locatie is geweest. Er is 1 locatie die rood blijft. Deze locatie is dan ook niet aangedaan. Hier kan op geacteerd worden. We registreren de start en eind tijd per locatie. Ook weten we wie volgens planning waar moet zijn geweest. Wanneer iemand anders bij deze locatie komt die hier niet hoeft te komen zal deze locatie niet als aangedaan worden beschouwd.