Kromhout

Vandaag mag ik weer een dag aanwezig zijn op de “Kromhout Kazerne” van het “Ministerie van Defensie” in Utrecht.

Op locatie? ja, fysiek op locatie.

De discussie; “Hoe gaan we samenwerken nu de Corona maatregelen worden afgebouwd” is bij iedereen in volle gang. Voor de mensen die op kantoor werkten is het de vraag of we weer volledig op kantoor gaan werken of houden we er een hybride vorm op na? Aan het verkeer op de wegen te zien zijn we inmiddels al weer veel meer aan het verplaatsen. Is dat ook altijd een goed teken? en wat kunnen we leren van de lock-downs?

Volgens mij zijn er veel voordelen van een hybride vorm. Deels vanuit huis, of elders, digitaal werken en deels op een gezamenlijke werklocatie of kantoor, maar dan wel in een vrije en inspirerende omgeving.

William Defensie
Defensie William

LIS-bv

Vanuit LIS-bv is het altijd simpel geweest. Wij kunnen alles digitaal. Zowel het ontwikkelen van de LIS-bv software als het samenwerken. Toch is het wel goed om ook nu een goede balans te vinden tussen digitale en fysieke ontmoetingen. Wat digitaal kan zullen we ook zeker digitaal houden. Zaken als teambuilding, klantbezoeken en sales zullen we weer zo veel mogelijk fysiek gaan organiseren. Als bedrijf willen we betrokken zijn bij onze klanten en korte lijnen hanteren. Hiervoor moeten we bij elkaar om tafel zitten.

Onze klanten

Onze techniek ondersteund veel mensen die in de buitenruimte werken. Dit zijn o.a. postbezorgers, machinisten en chauffeurs. Deze mensen konden niet vanuit huis werken en moesten door. De LIS-app heeft voor veel van deze mensen uitkomst geboden door digitaal te kunnen samenwerken met hun collega’s op kantoor die werkten met het LIS-Dashboard. Op deze manier is er een efficiënte digitale samenwerking ontstaan van dataselectie, planning, uitvoer, vastlegging en rapportage. Deze ontwikkelingen hebben een stroomversnelling gekend in de achterliggende periode en zullen ook nu doorgaan.

Mogelijkheden

Ook jou proces in de buitenruimte kan verder gedigitaliseerd en geoptimaliseerd worden. Of het nu gaat over; het bezorgen van post, verspreiden van drukwerk, maaien van bermen, vegen van stoepen, branden van onkruid, legen van vuilnisbakken, strooien van wegen, schoonmaken van ramen of het uitvoeren van zorgtaken aan huis, LIS kan ook jouw proces verbeteren.

Door te kiezen voor LIS ben je in staat om je klanten real-time inzicht te geven in de status van het werk en kun je als organisatie aantonen dat de gekregen opdracht daadwerkelijk volgens opdracht is uitgevoerd. Op deze manier worden de prestaties van je organisatie meetbaar.

Ook benieuwd hoe we jouw organisatie meetbaar kunnen maken? https://lis-bv.nl/#contact

#Postapp, #Bezorgapp, #Maaiapp, #BORapp, #Zorgapp, # Digitaal, #Samenwerken, #Corona, #PostCorona, #Digitaalsamenwerken, #OpenbareRuimte, #GIS, #GEO, #LocationIntelligence , #Defensie

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *