team meeting

Inkijkje LIS Team meeting at night!

Eén avond per week komen wij als team bij elkaar. Vaak is dit remote (online), maar ook ontmoeten we elkaar momenteel weer regelmatig fysiek.

Hoe ziet zo’n avond eruit?

Agile werken, overleggen, strategie bepalen en bouwen aan onze producten. Met passie werken we aan de ontwikkeling en verbetering van de producten voor onze klanten.

Op zo’n avond stellen we elkaar vragen als: Waar staan we? Zitten we nog in de goede richting op weg naar de stip die we samen hebben bepaald? Moeten we een (kleine) afslag nemen? Zo ja, waarom? Vervolgens stellen we de prioriteiten en gaan we aan het werk. Aan het eind van de avond hebben we nog een gezamenlijke afsluiting, waar we evalueren en de next steps bepalen voor de komende week.

Onze waardes naast de aandacht voor de klant is ook aandacht voor elkaar in de vorm van luisteren, humor, geduld, geloof en respect. Vanuit deze waardes kunnen we ook scherp en kritisch naar elkaar zijn, wat als doel opbouw van de case en opbouw van de ander. Dit zorgt in ons team voor een eenheid en geeft onderling vertrouwen in de samenwerking! En het mooie is dat dit ook een uitstraling naar buiten heeft.

Wat zijn voor jullie belangrijke waarden in samenwerking?

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *