verhaalachter

Bij “Het verhaal achter LIS” gaan we je in de komende periode een kijkje achter de schermen geven. In deze BLOG zullen we meer vertellen over Fokke van der Velde.

Fokke van der Velde

Ik ben Fokke, 40 jaar en ben getrouwd met Rita. We hebben 3 zoontjes. Micha (7), Ruben (6) en Gideon (3).

Ik ben begonnen in de logistiek. Hier heb ik eerst als koerier gewerkt en al snel kwam ik op de planning terecht en heb ik 10 jaar bij verschillende bedrijven in de pakket en food branche gewerkt. De fascinatie voor (land)kaarten had ik al op jonge leeftijd en dus kon ik mijn ei hier goed in kwijt. Bij Sandd heb ik dan ook de rol als geografisch expert en designer Location Intelligence op mij genomen,  waarin ik de vertaling probeerde te maken van de vraag vanuit de business naar een digitale oplossing. Middels geografie maakte ik processen visueel inzichtelijk en overzichtelijk aan de lopende business en de innovatieve ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Vanuit onze ervaring en expertises hebben William en ik begin 2020 Location Intelligence Service bv opgericht met de focus op het meten van mobiliteit en dienstverlening. Voor veel bedrijven en organisaties is de bezorg- of aanwezigheidszekerheid in de last mile delivery of dienstverlening een hoofdbreker. De manier van LIS is uniek en stelt gebruikers binnen diverse branches in staat om zonder handeling een bezorg- of aanwezigheidszekerheid te kunnen garanderen.

Binnen LIS hou ik mij veelal bezig met de inhoud van de projecten, verbindingen leggen en de vertaling maken tussen de behoefte en vraag vanuit de klant en de digitale oplossing. Samen kom je verder is voor mij echt een motto. Een goede samenwerking is voor mij dan ook erg belangrijk. Dit geven we dan ook vorm door de korte lijnen en vlotte afhandeling.

In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen, zaalvoetbal, lees ik graag en haal ik veel kracht uit mijn geloof. Ik ga ook graag met mijn vrouw en kinderen naar het bos. Lekker ravotten, hutten bouwen.

Mocht je meer willen weten neem gerust contact met me op.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *