verhaalachter

Bij “Het verhaal achter LIS” gaan we je in de komende periode een kijkje achter de schermen geven. We beginnen met het voorstellen van onze mensen. In deze BLOG zullen we wat meer vertellen over William Versteeg.

William Versteeg

Change the way you see things and the things you see will change

In 2009 is William begonnen als zelfstandige. In de Agrarische sector heeft hij bedrijven geholpen de omslag te maken van een agrarisch productiebedrijf naar een bedrijf dat gericht is op het houden van paarden. Ook de startende ondernemer kon altijd bij William terecht voor advies en investment.

De laatste 10 jaar is William zich meer gaan richten op innovatie en toepassing van locatie gebaseerde intelligentie. Dit voornamelijk binnen de post en logistiek. Hiermee is hij een van de kennispartners geworden binnen deze branche.

Begin 2020 is Location Intelligence Service bv opgericht met de focus op het meten van mobiliteit en dienstverlening. Voor veel bedrijven is de bewijslast van de last-mile delivery of dienstverlening een hoofdbreker. De manier van LIS is uniek en stelt gebruikers binnen diverse branches in staat om zonder handeling wel een bezorg of aanwezigheidszekerheid te kunnen garanderen. William heeft binnen LIS-bv de rol van Product Owner en projectleider. Hiermee geeft hij invulling aan de koers van de producten en zorgt voor een gestructureerde uitvoer van projecten.

William is getrouwd en heeft een dochter. Naast werken is William vaak op de fiets te vinden, aan het klussen in en om het huis of met de paarden op pad.

Als je meer wilt weten over, of in contact komen met, William dan kun je hieronder je gegevens invullen, via het contact formulier of via LinkedIn

William Versteeg

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *